VISUL LUI ORBAN. PSD PE LOCUL AL DOILEA

Ludovic Orban visează cu ochii deschiși. Problema e că visul a început să-l conducă și acum i se pare aievea. Așa conducerea centrală PNL, în Parlament, unde s-au reunit pentru a discuta lista candidaților la alegerile europarlamentare, s-a gândit să prezinte și un sondaj de opinie.

La începutul ședinței, pentru a arăta cât de mult au crescut ei în sondaje, PNL a invitat presa pentru a prezenta sondajul.

În sală participă mai mulți candidați vehiculați pe lista PNL la europarlamentare, printre care Vasile Blaga, Adina Vălean, Dan Motreanu, Mircea Hava, Daniel Buda, Gheorghe Falcă, Marian Jean Marinescu.

Rareș Bogdan, cel mai probabil „locomotiva” PNL la alegerile din 26 mai, este așteptat să participe și el la ședințele care se vor desfășura pe parcursul zilei.

„Vă propun analiza stadiului campaniei pentru alegerile pentru PE și prezentarea ultimei cercetări sociologice privitoare la situația de moment în privința opțiunilor cetățenilor”, a declarat Ludovic Orban.

Conform liberalilor acesta este adevăratul sondaj

  • PNL – 27.9%
  • PSD – 26%
  • USR + PLUS – 16%
  • ALDE – 11,8%
  • Pro România – 6,7%

Potrivit lui Orban, liberalii văd europarlamentarele ca o moțiune de cenzură.

„Suntem în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, o bătălie în care se va hotărâ nu doar cine va reprezenta cine va reprezenta Românie în PE, se va hotărî și dacă cetățenii români dau o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor clanuri care-și bat joc de România”, a indicat șeful PNL.

El a amintit de cazul Kovesi pentru a ilustra influența PNL.

  • „PNL e singura forță politică care se bucură de respect la nivel european, care are capacitatea de a influența deciziile la nivel european în favoarea României, am văzut toți ce a însemnat implicarea PNL în susținerea candidatului român la funcția de procuror-șef european”, a arătat Orban.

Când Orban se va trezi din vis, sperăm să vedem și noi niște sondaje reale. Sondaje pe care le putem bănui, dar să nu trezim omul așa devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via