CARMEN DAN O SPRIJINĂ PE ROVANA PLUMB LA EUROPARLAMENTARE

Vineri, la conferința extraordinară PSD Dâmbovița, Carmen Dan a vorbit despre președintele femeilor PSD Dâmbovița, Rovana Plumb. De asemenea, aceasta i-a mulțumit lui Liviu Dragnea pentru că a promovat femeile.

“Acesta nu este un eveniment important doar pentru PSD, ci pentru toată România. Știu cât de mult se muncește în Dâmbovița. Aș vrea să vă împărtășesc un moment discutat de noi, pentru că doamna președinte, Rovana Plumb, vorbește mereu despre cât de mult își dorește o echipă puternică.

Rovana mi-a spus să vorbesc despre oameni, pentru că vorbind despre oameni vorbești sincer, din suflet, iar noi asta facem, ținem legătura foarte strâns cu oamenii.

Aș vrea să vorbesc despre gestionarea situațiilor de urgență. Rovana, ca ministru al fondurilor europene a înțeles pe deplin acest lucru. Să nu uităm că și Dâmbovița a fost un județ grav afectat în ultima perioadă. Dar am reușit să aducem 600 de milioane de euro. Am reușit ca împreună să găsim resurse de finanțare și pentru poliție și jandarmerie ca structuri eligibile pentru a primi fonduri europene.

Rovana este omul care dacă identifică o ușă închisă, intră pe geam. Vreau să-i mulțumesc pentru că e o foarte bună colegă de guvern și eu o sprijin necondiționat pentru europarlamentare. Pentru că de acolo Rovana Plumb va reprezenta cu cinste România”, a declarat Carmen Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via