ROVANA PLUMB: VĂ ASIGUR CĂ SUNTEM O FAMILIE UNITĂ

Rovana Plumb, noul președinte al PSD Dâmbovița, le-a vorbit colegilor cu emoție în glas. Aceasta a anunțat și faptul că 4 primari PNL s-au alăturat echipei PSD, pentru că aceștia nu și-au mai găsit locul printre liberali și au considerat că PSD mai poate salva țara.

“Partidul nostru se află în fața a două mari încercări electorale, iar anul viitor două alegeri, cele locale și cele pentru Parlamentul Național. Dragii mei, doar împreună putem face lucruri mari pentru Dâmbovița și România. PSD este cel mai mare partid din România și tot PSD a dus România în NATo, în EU, PSD este cel mai pro-european partid din România. Noi am realizat acest mare proiect de țară. Am fost convinși și suntem convinși că parcursul european al României este ireversibil. Da, ne iubim țata., pentru asta avem nevoie de oameni care să susțină România în Europa.

Trebuie să votăm oameni care luptă pentru țară. În pofida faptului că președintele Iohannis a spus că nu suntem pregătiți pentru preșidenția Consiliului UE, vă anunț că facem față foarte bine. Doar până acum s-au închis deja 60 de dosare. Dar Guvernul Zero totuși vine în fața românilor și vrea voturi. În doi ani de zile PSD a recuperat banii pe care Cioloș i-a pierdut. Acești bani se găsesc în educație, sănătate, infrastructură”.

Rovana Plumb nu l-a uitat nici pe Klaus Iohannis care în ultimii doi ani nu a făcut altceva decât să pună bețe în roate.

“Klaus Iohannis ca președinte a avut un experiment eșuat, adică Cioloș. Acum are altul, Ludovic Orban. Dar PSD are alte priorități. S-au făcut multe, dar nu suficient de multe. Mai sunt oamenii în România care încă nu au o viață decentă. Noi ca social-democrați trebuie să fim aproape de ei. Putem mai mult și România merită mai mult.

Vrem să fim membrii UE, dar nu mai vrem standarde duble. Copiii noștri au nevoie de hrană și medicamentație la standarde înalte. Și România are nevoie de UE, dar și UE de România”, a declarat președintele PSD Dâmbovița.

De asemenea, și Rovana Plumb i-a sugerat președintelui Liviu Dragnea că și-ar dori ca acesta să fie candidatul partidului la prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via