PROIECTE DE 200 DE MILIOANE DE LEI SEMNATE ÎN ARGEȘ DE DANIEL SUCIU

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a participat luni, la Piteşti, la semnarea a şase contracte cu finanţare europeană în valoare totală de peste 175 de milioane de lei, după care a avut discuţii cu primarii din judeţul Argeş. Unul dintre cele şase proiecte, în valoare totală de aproximativ 100 de milioane de lei, vizează modernizarea DJ 503 pe o lungime de 43 de kilometri, de la limita judeţului Dâmboviţa până în localitatea Cătanele. Un alt contract vizează modernizarea secției de primiri-urgențe a spitalului Județean Argeș.
“Acesta este cel mai mare proiect al administraţiei judeţene din istoria post-decembristă”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş.

La Curtea de Argeș, vicepremierul Daniel Suciu a semnat împreună cu primarul Constantin Panțurescu, în prezența deputatului de Argeș Mircea Drăghici, contractul cu finanțare europeană ”Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil și durabil în Municipiul Curtea de Argeș” în valoarea totală de aproape 41 de milioane de lei.

“Am venit la Curtea de Argeș la domnul primar, împreună cu bunul meu prieten Mircea Drăghici, să semnăm un contract care va schimba fața acestui oraș. Cred că este important ca un oraș precum Curtea de Argeș să benenficieze de această alocare financiară. Mă bucură să văd câtă lume a venit aici pentru a fi alături de domnul primar și de Mircea Drăghici. Acest guvern susține dezvoltarea comunităților locale și cred că faptele sunt cele care vorbesc. Mă voi întoarce la Curtea de Argeș. În Ministerul Dezvoltării și în Guvern, primarii au un partener cinstit, care susține investițiile. Doar prin PNDL, guvernul investește astăzi peste 10 miliarde de euro. Îi mulțumesc domnului primar pentru invitație și lui Mircea pentru faptul că a insistat ca acest proiect să devină unul concret”, a precizat Daniel Suciu cu această ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via