Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?

Şi în săptămâna care se încheie, Liviu Dargnea a spus lucrurilor pe nume, fără teamă că ar putea încălca anumite tabuuri.

Lanţurile de magazine îşi bat joc de fermierii români. Este ceea ce ştim cu toţii, iar preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor o spune oficial.

“Păi, nu noi suntem în opoziție? Să vorbim cinstit. Chiar m-am enervat. Ieri am fost foarte nervos când am auzit cum își bat joc de fermierii noștri toate lanțurile astea de magazine. Nu suntem în opoziție cu ei? Chiar merită mai mult România”, spune preşedintele PSD.

Observând practicile vechi ele unora, cu rădăcini în istorie, Liviu Dragnea pune întrebarea dacă le acceptăm sau încercăm să ne batem.

“Noi suntem harnici, noi nu avem nevoie de la nimeni să luăm ceva. Noi nu am fost coloniști. Nu. Coloniștii ce făceau: mergeau să ia din țările unde ajungeau, să le ia de acolo resursele, ca să discutăm cinstit. Domnule, stați că venim să vă civilizăm, să vă aducem democrație. Nu? Noi de ce nu am plecat nicăieri? Că ne-a dat Dumnezeu tot, problema este ca vin peste noi. Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?”, este problem ape care Liviu Dargnea o pune în faţa românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via