RAPORTUL COMISIEI SRI VA FI EXTINS

Vicepreședintele Comisiei SRI Marian Cucșa declară că va propune colegilor extinderea raportului pe întreaga activitate a conducerii Serviciului, în acea perioadă, nu doar pe cea a lui George Maior.

Trebuie analizată activitatea întregii conduceri a SRI, nu doar a directorului instituţiei.

„Am spus și colegilor în Comisie și voi susține în continuare că este nevoie de un raport amplu pe toată activitatea, nu doar a lui George Maior, ci a întregii conduceri. Ținând cont că în conducere a fost și Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. E nevoie de un raport amplu pe tot ceea ce s-a întâmplat în decurs de 10 ani sau cât au condus Serviciul Român de Informații. E normal să avem așa ceva pentru că tot ce discutăm acum discutăm pe tot ce s-a întâmplat, nu pe ce se întâmplă în momentul de față”, a explicat Marian Cucșa.
Trebuie scoase în evidenţă abuzurile.

„Nu vreau să discut de celelalte componente care au semnat protocoalele, pentru că nu este atributul Comisiei. Vom discuta raportul, dacă vom avea un vot sau nu, este foarte important să îl dezbatem bine și dacă îl vom da să scoatem în evidență într-adevăr abuzurile”, a declarat vicepreşedintele Comisiei SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via