LIBERALII ÎI JIGNESC PE OLTENI

Duminică, în cadrul unei dezbateri televizate, Violeta Vijulie (PNL) a spus că oamenii care au venit, vineri, la mitingul PSD de la Craiova sunt oameni săraci, fără educație și au fost aduși cu forța.

„Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face”, a zis Violeta Vijulie.

În replică, senatorul PSD Claudiu Manda a vorbit despre atmosfera de la miting, unde oamenii au rezonat la mesajele PSD.
„Dacă era cineva adus cu forța, acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam,” a spus senatorul PSD.

Claudiu Manda a dat şi un pronostic cu privire la rezultatul alegerilor europarlamentare în Dolj:

”PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via