Alianța USR-PLUS este în pragul divorțului

O veste șoc s-a oprit peste români. Încă de dimineață toată lumea vorbește despre divorțul Alianței 2020. Dacian Cioloș și Dan Barna au decis în urmă cu câteva luni să facă alianța pentru europarlamentare. Asta după lupte grele. Fostul președinte al USR, Nicușor Dan, trebuind să revină în partid pentru a semna actele.

După atâta tăvălugul, iată că USR și PLUS vor să divorțeze. până la urmă fiecare cu securiștii lui. Și e destul de complicat să faci SRI să lucreze cu SIE.

După multe dificultăți, alianța a luat naștere, dar cum nicio minune nu ține mai mult de trei zile nici aceasta nu a ținut.

Oamenii din USR, cel puțin unii, spun că mai mulți lideri ai partidului sunt nemulțumiți de cei de la PLUS, dar mai ales de Dacian Cioloș. Și revenim, e greu să faci SRI-ul să lucreze cu SIE. Fiecare cu orgoliile proprii.

Conform celor de la stiripesurse.ro, în interior există o mulțime de contradicții privind abordarea evenimentelor de campanie și a temelor de discurs.

Surse din USR au vorbit despre divorțul care se apropie. Aceștia au spus că după alegerile din 26 mai cele două partide vor merge pe drumuri diferite.

Cei din USR nu sunt mulțumiți de modul în care acționează Dacian Cioloș și consideră că USR își poate maximiza șansele la alegerile locale și parlamentare pe cont propriu.

La o singură problemă nu s-au gândit marii lideri, și anume că vor rămâne legați unii de ceilalți indiferent de ceea ce vor face în continuare, dacă vor trimite oameni în Parlamentul European, ei vor fi trimiși din partea alianței.

Nici la prezidențiale nu vor sta foarte bine dacă nu își vor negocia bine, între ei, prioritățile.

Una peste alta, se dovedește din nou că goana după putere nu poate suda prietenii adevărate, asta dacă cineva se mai îndoia de acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via