Liviu Dragnea îl pune la punct pe Iohannis

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, îi arată obrazul lui Iohannis după ce au apărut datele oficiale ale INS despre creșterea economiei. Liviu Dragnea a transmis un mesaj prin care spune că Iohannis a tunat și a fulgerat la adresa Guvernului și a economiei, dar cifrele oficiale îl contrazic din nou.

”Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru.

Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS. 
Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, scrie Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via