Ștefan Bănică JR a ratat momentul în care trebuia să tacă

Omul care și-a bătut toate nevestele, fără a fi vreun secret, omul care e mai mult beat decât treaz, și acest lucru fiind unul ușor de verificat, dar mai ales, omul care s-a cățărat pe culmile succesului datorită tatălui pe vremea comuniștilor. Un om căruia i-a fost bine pe vremea aceea, pentru că și Nicolae Ceaușescu, pe lângă cele bune, avea simpatiile lui. Probabil aceleași simpatii pe care le arată în aceste momente și Iohannis.

Și dacă tot i-a fost bine omului pe vremea comuniștilor, atunci de ce să nu țină tot cu acest tip de gândire? Ceea ce totuși am vrea să înțelegem din discursul acestuia este cum poate vorbi despre copiii când chiar el și i-a crescut în violență?

Ceea ce, până acum, părea a fi un artist simpatic, ușor ratat ținând cont că tot ceea ce face sunt concertele de Crăciun și prezintă o emisiune de un succes îndoielnic, acum este de-a dreptul dizgrațios. Știm cu toții că Ștefan Bănică are bani, deci faptul că i s-a mărit și lui venitul nu contează, pentru că atâta timp cât omul face bani din concertele de Crăciun pentru tot anul, poate să spună ce vrea.

Poate că ar fi mai bine ca artiștii să rămână artiști, altfel par a fi tot timpul într-o căutare disperată după atenție.

”Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare.

Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!

Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum.”, susține Ștefan Bănică Jr., într-un interviu pentru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via