Cioloș s-a dat de gol!

Cum lucrează Iohannis – PNL și Cioloș- USR să răstoarne PSD și să readucă statul paralel la putere!


Dacian Cioloș a cuvântat.

Și când acest premier zero cuvântă, românii mai au de câștigat câte ceva. De cele mai multe ori, își dau seama de incompentența acestui argat al securității. Sau, așa cum s-a întâmplat de data aceasta, înțeleg că de fapt tot ceea ce fac Klaus Iohannis, PNL, Alianța USR Plus Doi și un sfert este o bătaie de joc pentru electoratul de dreapta. Adică, spre deosebire de PSD, slugoii autointitulați de dreapta ai sistemului joacă teatru. Se fac că vin cu proiecte, se fac că îi doare de țărișoara noastră scumpă, România, se prefac că sunt în competiție. Tot ce vedem sunt niște umbre, vorbele sunt ale altora, iar marionetele răspund la comenzi.
„Eu am convorbiri telefonice cu președintele frecvent. A fost o convorbire privată și nu am de gând să dau detalii despre asta. Am discutat despre referendum și despre felul cum putem să promovăm referendumul. Da, am avut o discuție inclusiv cu Ludovic Orban pe subiectul acesta astăzi că imediat în perioada următoare e bine să ne coordonăm campania, nu doar pentru alegerile europarlamentare, ci și pentru referendum. Votul pentru referendum e important”, a declarat Cioloș.

Așadar, în fapt, singurul obiectiv al acestor indivizi este să răstoarne guvernarea PSD-ALDE. Pentru că, pe de o parte, aceste marionete ar ajunge la banii statului și și-ar pune oamenii în funcții de conducere. Pe de altă parte, și abia aici este miza reală, odată răsturnată guvernarea PSD-ALDE, sistemul se resetează. Revine la parametrii funcționali. Coldea nu mai trebuie să dea explicații, Kovesi este pusă la rang de cinste, Portocală va fi decorat de Iohannis, iar serviciile și procurorii vor reveni la putere în România pentru a decide cum se face politica în România, ce firmă românească să trăiască sau pe care să o preia ei. Adică să reinstaureze statul de drept inventat de Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via