Comisarul european a amenințat un primar cu DNA pentru că nu a salutat

Corina Crețu, comisarul european, prezentă la deschiderea oficială a sărbătorii câmpenești Sâmbra Oilor, s-a supărat că Aurelia Fedorca a refuzat să-i dea cuvântul. Comisarul s-a enervat tare din această pricină, așa că a luat microfonul și a vorbit chiar dacă nu a fost invitată.

Aceasta s-a supărat atât de tare că a trebuit să scrie și pe Facebook, după care, revenindu-și, a șters postarea cu pricina. Poate că totuși cineva i-a atras atenția.

Ceea ce ne miră este faptul că doamna Crețu mereu a fost un om educat și cu bun simț. Ceva s-a întâmplat de când a plecat la Pro România și stă alături de Victor Ponta, pentru că așa ceva nu se face.

Crețu s-a supărat și a atras atenția că ”Sâmbra nu este a partidelor politice!”. “Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene. Numai bine vă doresc, sănătate și succes!”, a transmis Corina Crețu.

Corina Crețu a postat ulterior următorul mesaj pe Facebook: „Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu a considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze? Sincer, în ce țară trăim? Numai dvs. vă puteți exprima opinia la vot, în 26 mai!!!”, a scris Crețu. Mesajul a fost ulterior șters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via