Unul dintre oamenii USR-PLUS a făcut pușcărie pentru omor

Noua clasă politică care ne promitea o lume fără penali, o lume a oamenilor noi, cinstiți, oameni superiori nouă, muritorilor de rând, a acceptat, fără să se gândească prea mult, un om care a făcut mulți ani de pușcărie pentru că a omorât doi oameni.

Daniel Doboș este președinte USR Turda și a dat un interviu amplu pentru turdanews.net. Acesta a recunoscut pentru publicația în cauză că a făcut ani grei în Germania pentru o crimă dublă.

Ținând cont că a curmat două vieți, noi, muritorii de rând, cum am putea crede că nu se va enerva într-o zi și nu va ucide pe oricine îl enervează, îl contrazice sau nu va fi de acord cu ideile sale.

Legat de această dublă crimă, Daniel Doboș a evitat să comenteze pentru presa turdeană ceva concret despre anii grei de închisoare pe care i-a executat în Germania. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș și-a expus un punct de vedere:

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevărate. Am fost parașutist în Legiunea Străină, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian și da, mi-am utilizat chiar și arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru că în România comunistă mi-a fost retrasă cetățenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”.

Practic, anii de pușcărie încasați de la justiția germană nu justifică riposta legitimă în calitate de ”gardă de corp” – pe care o invocă Daniel Doboș în postarea/apărarea sa și nici nu explică cum, în calitate de ”gardă de corp”, a ucis două persoane, în două zile diferite.

Daniel Doboș și-a recunoscut crimele și, culmea, nu pricepe de ce se răscolește acest trecut al său. Este simplu domnule/domnilor, este, până una alta, un criminal declarat, cu patalama, dacă ne putem exprima în acest mod. A făcut pușcărie pentru faptele sale. Dacă oricare alt politician ar fi făcut asta, demonizarea ar fi ajuns la paroxism. Domnul Doboș nu e un penal în funcție publică sau nu mai înțelegem exact ce înseamnă un criminal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via