Românii, tot mai interesați să revină acasă

Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că prin ridicarea masei salariale românii sunt tot mai interesați să vină să muncească în patria mamă.

„Deja sunt tot mai interesaţi să revină acasă, pentru că nu e uşor nici acolo să-şi câştige existenţa. Dacă uşor-uşor ridicăm masa salarială, veniturile, chiar dacă nu reuşim în scurt timp să ajungem egal la egal cu UE, toate acestea sunt cumuli de factori de a aduce oamenii din afară, de a creşte numărul de locuri de muncă, de a face infuzie în investiţii”, a declarat Marius Budăi.

Ministrul Muncii a mai declarat că România se află „într-o dinamică de dezvoltare foarte mare”, făcând referire la comunele din ţară, „vizavi de lucrările prin Programul de dezvoltare rurală”.

„Uitaţi-vă prin comunele din România ce se întâmplă, vizavi de lucrările prin Programul de dezvoltare rurală, ne dorim să implementăm proiecte de infrastructură mari prin parteneriatul public-privat. Recent am declarat domeniul construcţiilor prioritar pe următorii 10 ani, pentru că avem nevoie cu toţii în România de autostrăzi, de spitale, refaceri de şcoli, tot ce înseamnă infrastructură”, a mai spus ministrul Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via