Când rămâi fără fani te cerți cu oamenii

Artistul Tudor Chirilă se arată din nou revoltat pe pagina sa de Facebook. De această dată, Chirilă se ceartă pe stradă cu un angajat al Primăriei Capitalei, angajat care ar fi înjurat o femeie ce se afla cu trotineta pe banda pentru bicicliști, clip pe care-l puteți vedea pe pagina de socializare a artistului.

Tudor Chirilă a publicat pe Facebook un video în care îi cere explicații angajatului primăriei, alături de următorul text în care îi cere primarului general, Gabriela Firea, să ia măsuri în acest caz.  

”Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n **** mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a precizat Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook

De fapt, să fim cinstiți, orice ar fi făcut angajatul primăriei, Chirilă, pentru puțină publicitate – că doar merge strună campania urletelor – cu siguranță că a provocat omul până a obținut ce și-a dorit, doar că pe filmare se vede provocarea, sigur, pentru cine vrea să fie cintit cu sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via