Premierul aruncă bomba. Ar putea fi candidatul la prezidențiale

Viorica Dăncilă anunță că e pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: “Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”,a  declarat Dăncilă. Desigur că aceasta nu exclude nici faptul de-a avea un candidat comun, însă, tradiția partidului, încă de la înființarea lui a avut acest ritual.

Premierul a precizat că dorește să susțină un alt candidat, dar că dacă PSD nu va avea o altă soluție și va fi nevoită să intre în cursă va face acest lucru, dacă va fi mandatată de forurile de conducere ale PSD.

“Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Noi am prnit de la un scor de 20% , președintele partdiulii este arestat și nu este ușor. Am încredere în actviul partidului și în cetățeni că vor merge pe durmul care oferă o mai mare deshcidree. Am vorbit în partid și am introdus pe toți cei care și-au exprimat opținea de a candida. În sodnaje am introdus și un alt candiadt, nu dau nume.

Nu a luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că vom merge cu un candidat iar eu ca președinte îl voi susține. Nu vreau să creadă că sunt un om laș dacă partidiul îmi  va cere acest lucru, voi candida”, a declarat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via