Iohannis nu citeșete petițiile victimelor, iar poliția acuză familiile

Cazul de la Caracal nu a lovit doar în familia Alexandrei, singura dintre fetele dispărute care a reușit să sune la 112, dar fără a avea succes în demersul său de-a scăpa cu viață din mâinile unui psihopat. Desigur, atâta timp cât nu există cadavru și cei de la incinerări au dovedid că Gheorghe Dincă nu avea cum să ardă trupul fetei atât de repede, încă mai putem spera că fata e în viață. Cu siguranță nu e bine, dar ar putea fi în viață.

Așa cum a anunțat presa, în luna aprilie o altă fată a fost dată dispărută, Luiza Melencu. Mama Luizei este și astăzi în fața casei criminalului sperând ca cineva să-i facă dreptate. Din spusele femeii, aceasta a trimis petiții fostului ministru Carmen Dan, dar și președintelui Klaus Iohannis. Din păcate, nici cei mai înalți oameni din stat nu au luat-o în seamă, așa că pretenții de la anchetatorii, părinții nu mai au.

Monica Melencu a mers din nou luni în fața locuinței lui Gheorghe Dincă, alături de familie. Mama Luizei a spus că după ce a sesizat poliția din localitatea de domiciliu, Dioști, Dolj, nimeni nu i-a luat în serios plângerile, în cele patru luni scurse de la dispariția fetei.

„Am făcut petiții și la doamna Carmen Dan și la președintele Klaus Iohannis (…) Nu am primit niciun răspuns”, a afirmat femeia, potrivit hotnews.ro.

Monica Melencu a mai spus că de duminică, de când procurorul Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat public că suspectul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra |Măceșanu și Luiza Melencu, anchetatorii nu i-au comunicat oficial nimic. Luni dimineață a sunat la Parchet, de unde i s-a transmis din nou că nu pot fi furnizate date din anchetă, a mai spus mama Luizei.

Sora Luizei a adăugat că a fost sunată de Poliția din Coșoveni și a fost întrebată de ce familia îi acuză că nu au făcut dreptate. „Păi ce dreptate au făcut ei? Că au lăsat două fete să moară în chinuri?”, a spus sora Luizei Melencu.

De la ultimul polițist, până la președintele țării, pentru aceste monstruăzități, ar trebui să dea socoteală, dar una serioasă. Poate acum UE ne spune cum să îngropăm și cazul acesta și cum Iohannis nu are nicio vină, ținând cont că a fost înștiințat chiar de părinții fetei că aceasta a fost răpită.

Poate ne spune președintele cam cât timp îi ia să citească o petiție. Desigur, nu era în interesul lui, treaba acestuia fiind să stea liniștit în concedii și să-și ducă campania electorală mai departe. Restul pot muri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via