Fost USR-ist își bate joc de minora din Galați

Fostul USR-ist, Dragoș Coste, și fost candidat din partea USR la alegerile parlamentare din 2016, pur și simplu își bate joc de minora din Galați găsită pe stradă plină de sânge și nebăgată în seamă de polițiști.

Coste a spus pe pagina sa de Facebook că fata nu e altceva decât o panaramă, cuvinte care-i aparțin, după cum puteți vedea din print screen-ul de mai jos. Din păcate limbajul acestuia nu poate fi redat și, tot din păcate, acești oameni “noi în politică” au impresia că orice femeie, copilă, fetiță, nu merită atenția poliției sau a societății, pentru că, așa cum s-a exprimat chiar el „panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla și toată lumea acuză polițiștii că… ce?”

Indiferent dacă fata a fost sau nu violată, trebuie ținut cont că este doar o copilă de 15 ani dintr-un centru de plasament. Și, la drept vorbind, cam toată lumea știe ce se întâmplă cu majoritatea fetelor care ajung acolo.

Cum copila din Galați nu se poate apăra singură în fața acestor acuzații absolut incalificabile, poate că cineva, în numele fetei, ar trebui să-l cheme în instanșă pe acest domn.

Poate că cei din USR ar trebui să afle că nu doar cele înscrise în formațiunea lor politică sunt “aproape oameni”, ci că toate femeile sunt oameni. Dar mai ales atunci când vorbim despre o copilă de 15 ani, nimeni nu ar trebui să-și permită asemenea cuvinte defăimătoare.

Având siguranța absolută că domnul Coste nu are nici cea mai mică remușcare pentru ceea ce a susținut pe Facebook, noi avem siguranța că cineva ar trebui să-l tragă la răspundere pe acest domn și, dacă e să fim corecți, Facebook ar trebui să-i închidă contul acestuia, așa cum a făcut-o cu alții care nu au jignit, nu s-au certat, nu au adus prejudicii de imagini altor persoane. Doar că totul e politic, chiar și rețele de socializare, care, din câte se pare, încearcă să facă o nouă ordine mondială. Una nazistă.

Mamele, femeile acestei țări ar trebui să-l sancționeze grav pe acest domn care-și permite, într-un spațiu public, să jignească într-un asemenea hal un copil de 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via