Țara arde, dar polițiștii și procurorii din Olt chefuiesc

În plin scandal pornit din cauza incompetenței, atât a procurorilor din Olt, cât și a polițiștilor, aceștia au serbat ziua de naștere a unui procuror pe un ponton de lux de la Dunăre.

Poate că trupul Alexandrei nici nu se răcise încă când aceștia au decis că mai presus de anchetă, pe care oricum nu ar fi putut să o facă, este, desigur, distracția.

Chiar dacă, de-a lungul anilor, au dat dovadă de o incompetență rară, murind mai multe fete sub ochii lor și fiind răpite, aceștia nu au nicio mustrare de conștiință.

Petrecerea a fost organizată şi plătită de un procuror din Dolj, care şi-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susţine că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare.

“Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare.

Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul pentru cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via