Scandal online între Bot și Godină

Cum nicio campanie electorală nu poate fi una liniștită, nici Godină nu mai poate sta în umbră. Pentru ceva capital de imagine, super polițistul Godină, care pică an de an, la gramatică (chiar dacă este scriitor) – examen pe care-l tot repetă la Academia de Poliție – s-a gândit că plângăciosul Mălin Bot i-ar putea da ceea ce își dorește.

Cearta a pornit după ce Bot, care a împins o femeie, sâmbătă, 10 august, în scopul de-a îl lăsa în pace, s-a plâns tot el că femeia i-a lovit aparatul. De aici a început și cearta între cele două dive ale străzii.

”După ce a împins acea femeie care i-a “agresat” sculele de filmat, mă așteptam ca Mălin Bot să meargă să-și scoată certificat medico-legal și să reapară înfășurat în ghips până la brâu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Replica lui Mălin Bot a fost următoarea: ”Godina continua denigrarea… Ma așteptăm să spună ceva despre dosarul 10 august, din sistem. Dar vad ca se ocupa cu alte frivolități”. Apoi, protestatarul i-a zis că este controlat de Dragnea prin șefii DIPI.

A venit și replica lui Marian Godină pe blogul său: ”Nu îl consider în niciun caz jurnalist, nu îmi place ceea ce face și aș refuza oricând să particip la un eveniment la care ar participa și el.  Văd că unii numesc curaj circul pe care el îl face. Să te agăți de indicatoare pe stradă, să îndemni oamenii să împingă gardurile și alte scenete penibile, toate pentru a avea apoi subiecte de postat pe youtube, pentru bani, mie nu mi se pare niciun curaj, ci o impostură grosolană. Uitați-vă la comentariu lăsat aseară la mine pe pagină, în care spune că sunt controlat de Dragnea prin șefii DIPI. Trist e că unii chiar vor crede ce a vomitat aici. De aceea vă rog să mă mai comparați cu acest personaj atunci când mă veți vedea pe mine cocoțat pe vreun indicator cu câțiva jandarmi trăgând de mine sau când voi posta eu vreun cont unde să vă cer să îmi faceți mie donații”.

Desigur, ca o adevărată divă de Dorobanți, Bot nu s-a lăsat mai prejos.

”În clipa când l-am întrebat de DIPI, Marian Godină m-a blocat, apoi a scris urgent altă denigrare pe blogul lui. A șters toate comentariile mele despre DIPI, fără să ofere vreun răspuns. Dacă eu nu aveam dreptate, trebuia să aibă o reacție relaxată.

De data asta șterge orice comentariu de la urmăritorii lui în care i se atrage atenția că face un joc murdar. Urmăresc de ceva timp cum șterge imediat, cred că a șters sute de comentarii deja. Jenant”.

Jenant este că polițistul Godină, în încercarea lui de-a face dreptate, nu face altceva decât să încerce atragerea opiniei publice de partea sa. La drept vorbind ambii participanți la dicuție au problemele divelor nebăgate în seamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via