Cîțu l-a convins pe Rareș Bogdan că știe economie

Florin Cîțu, marele economist al țării, neștiind cum să facă altfel campanie electorală, se agață ca o muscă beată de cifre, chiar dacă nu le înțelege, el luptă. Doar că lupta nu o va duce singur. Rareș Bogdan, lider PNL cu cel mai logic discurs, nu are deloc logică când vine vorba despre Cîțu.

Pe domnul Bogdan nu l-ar bănui nimeni că este economist și omul nici nu a susținut asta, dar să-l crezi pe Cîțu fără o minimă verificare e cam sinucidere politică.

Nu explicăm acum de ce ceea ce susțin cei doi este ridicol, pentru că oricine poate studia documentele bugetare.

”10% din PIB furat în ultimii 2 ani și jumătate îmi arată că e rost de un dosar penal. Grupir! Ar fi Dăncilă și Teodorovici. Ei nu au semnat declarația olografă că își asumă bugetul, ceea ce echivalează cu o mărturisire. Pe lipsa intenției scăpau dacă semnau. Întrebare: ce au făcut cu banii? Pentru salarii și pensii au luat credite. Deci: CE AȚI FĂCUT CU BANII?”, scrie Rareș Bogdan.

Întrebarea aceasta se tot auzea și pe vremea lui Boc, dar nu a părut nimeni cu adevărat interesat de răspuns.

Și dacă tot s-a dat startul campaniei electorale, cel puțin la PNL, chiar dacă este ilegal, atunci, așa cum s-au obișnuit, ba chiar le-a și mers, liberalii vor merge pe aceeași tehnică: atacuri mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via