Președintele vrea CSAT pentru rețelele 5G, fiind mai important decât cazul Caracal

Klaus Iohannis ia în considerare convocarea unei ședințe CSAT pentru a discuta despre accesul companiei chineze Huawei la licitația pentru frecvențele necesare rețelelor de tip 5 G.

“La noi încă nu sunt suficient de îngrijoraţi unii de la noi privind
Huawei şi 5G”, a spus Klaus Iohannis.

Poate că după două săptămâni președintele a uitat că în Caracal se desfășoară o anchetă privind răpirea și chiar uciderea unor minore. După ultimele informații, Gheroghe Dincă, presupusul criminal, face parte dintr-o rețea de proxeneți. Indiferent că există sau nu crima, pentru președinte ar trebui să fie principala preocupare, pentru că, așa cum se vehiculează, cel puțin una dintre fetele dispărute ar putea fi în viață, traficată undeva în țară sau în afară.

Salvarea acestor fete și pedepsirea celor care le obligă să se prostitueze ar trebui să fie prioritar pentru CSAT.

În acest moment Iohannis este preocupat de licitația privind rețelele 5G, desigur, importante, dar fără a fi vreo grabă în rezolvarea acestora. Poate că Iohannis ar trebui să realizeze că ucigașii au luat-o înaintea legii, iar pentru asta ar trebui convocat CSAT și schimbate niște Coduri Penale care sunt în urma vremii și le perminte criminalilor periculoși să scape sau să-și șteargă urmele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via