Macron și Putin au bătut palma. USR tace!

Zilele trecute, președintele Franței și cel al Rusiei au avut o întâlnire importantă. După această întâlnire, președintele Franței a declarat că locul Rusiei este în Uniunea Europeană. Până la urmă o declarație de bun simț că doar nu declara Franța război Rusiei în condițiile în care nu ar avea nicio șansă cu tot cu UE la cheremul său.

Dar să revenim la ce este important.

Încă din 2016, când USR apărea pe scena politică aceștia au strigat PSD este Rusia. Rușii conduc România și altele asemenea. Mulți dintre cititori își amintesc, probabil, că în campania pentru europarlamentare cei de la USR au strigat cât au putut că Putin este cu PSD și că rușii vor intra peste români. Ba chiar că PSD le dă țara gratis. Desigur că acest lucru nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla, tocmai de aceea această temă falsă a dispărut după alegerile din vară.

Ei bine, pericolul încă există. Așa cum ne-a informat atât Dan Barna cât și amicul Dacian Cioloș, Macron este cel la care, cei doi așa ziși lideri, se închină.

Problema este de ce acum Putin nu mai este un dușman comun? După declarațiile președintelui Franței, dar și după ce usr-iștii au țipat cât au putut că Rusia ne ia țara, acum, când practic Macron o negociază, nu mai au nimic de spus. Zeul francez și-a îngenuncheat supușii din USR și PLUS, până când aceștia nu au mai văzut pericolul din Putin.

Pe lângă ipocrizia acestei așa zise clase politice noi, desigur, mai este și supunerea lor și ușurința cu care-și îndoaie întreaga coloană pentru a ajunge la picioarele conducătorului.

Dacă Putin, brusc, a ajuns prietenul lui Macron și al USR atunci ce temă falsă vor mai inventa aceștia pentru a își duce campania pentru prezidențiale la capăt?

Noi am avea o sugestie sau două: Merkel sau Olanda, sau ambele. Măcar ar fi o temă corectă atât pentru poporul care se lasă manipulat cu ușurință, dar și pentru cei de la USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via