Mircea Diaconu, dintr-un om de bun simț a ajuns o marionetă politică

Cu toții îl știm pe actorul Mircea Diaconu și chiar și pe politicianul Mircea Diaconu. El era omul cu o rațiune de fier. Indiferent ce subiect din politica românească ar fi abordat, vedea lucrurile așa cum puțin se pot lăuda că le observă. Doar că omul Mircea Diaconu a căzut într-o plasă politică pe care nu o observă. Începând de la declarația că o vrea pe Kovesi în Parchetul European, până la a se ploconi în fața lui Ponta și a lui Tăriceanu.

Cei doi lideri politici, desigur, preferă să aibă un om pe care să-l scoată la bătaie și să-l îndoctrineze cu idei pe care acesta nu le deținea înainte. Dar, până la urmă, ce nu face omul pentru a gusta din putere?

Trist este că domnul Diaconu părea a fi unul dintre acei oameni care nu s-ar fi lăsat niciodată compromis, mai ales de niște măscărici politici care habar nu au ce caută pe lume. Bine, domnul Ponta așteaptă ordine de la SIE, pe când Tăriceanu, grăbindu-se aiurea, și-a dat cu stângul în dreptul, fără a ști nici el ce i s-a întâmplat.

Iată, s-a întâmplat să-l susțină pe Mircea Diaconu la prezidențiale, chiar dacă acolo ar fi trebuit să fie Tăriceanu însuși.

Această nebunie a prezidențialelor schimbă oamenii și mentalitățile. Din păcate și Diaconu a căzut în această capcană și, dintr-un om cu bun simț, a ajuns de râsul liderilor politici și a foștilor președinți. Păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via