Premierul, mesaj pentru președinte

Viorica Dăncilă, prezentă joi alături de Sorina Pintea la Mioveni, unde s-a dat în folosință cel mai nou spital din sudul României, i-a transmis un mesaj președintelui Iohannis care a anunțat conferință de presă la ora 18.00.

„Nu am mai discutat cu dl președinte Klaus Iohannis. Am văzut reacția dlui președinte. Aștept ca dl președinte să vină cu o decizie care să arate că vrea o Românie normală, o România în care și Guvernul funcționează așa cum ar trebui”, a spus Iohannis.

Premierul a afirmat că a trimis sesizarea către CCR, iar dacă Iohannis va veni cu propunerea pentru miniștri interimari o parte din sesizare nu va mai avea obiect.

„Dar noi în sesizare am vorbit și despre cele cinci propuneri de miniștri PSD, pentru că nu avem încă o motivație pentru respingere. Cred că ar trebui să vedem această sesizare către CCR și ca un mijloc de a avea niște reguli pentru viitor. Dincolo de lupta politică, nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului, având în vedere că sunt proiecte pe care le facem pentru cetățeni”, a adăugat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via