După Barna urmează Cioloș. Acuzații incediare din PLUS

Dacă la USR lucrurile nu merg bine și vin tot felul de acuzații din interiorul partidului, iată că nici partenerul de alianță nu stă mai bine. Și la unii, și la ceilalți e pe bază de putere. Neștiind corect limba română niciuna dintre formaținu, preferă să îi spună cuvântului: tactică PSD-istă. Ceea ce, în vocabularul lor, înseamnă fraudarea alegerilor. Dar cine se pricepe mai bine dacă nu chiar ei? Cine se scuză, se acuză!

Laura Pascu a anunțat că demisionează din organizația PLUS Arad, acuzându-l pe Dacian Cioloș că folosește „tactici pesediste”.Ea precizează că nu astfel se construiește un partid curat, cu membrii înscriși și aduși la vot cu autobuzul, în contextul alegerilor biroului județean PLUS Arad.

„Am intrat în Partidul Unității Libertății și Solidarității pentru că am crezut în principiile și ideile prezentate în Manifestul PLUS. Onestitate. Competență. Integritate. Dar și pentru că am încredere totală în Dacian Cioloș. Cred în meritocrație. Cred în omul potrivit la locul potrivit. Și pentru că toate aceaste credințe ale mele mi-au fost demontate azi, drumurile noastre se despart. Al meu și al partidului. Atât timp cât nu vom înțelege că nu putem face politică nouă cu metehne vechi, pesediste, cât timp nu vom vota cu capul nostru și nu așa cum ne dictează cineva pe foaie, cât timp vom accepta și vom menține un nivel de analfabetism funcțional în rândul membrilor de partid sau al conducerii acestuia, cu părere de rău o spun că NU VOM SCHIMBA NIMIC în țara asta”, a scris Laura Pascu, pe Facebook.

Aceasta a mai spus că nu a căutat să candideze la nicio funcție în PLUS și încheie postarea întrebându-l pe liderul formațiunii „Dacian, nu ai un alt partid?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via