Iohannis insistă să devină cel mai sfidător om din țară

Dacă ne amintim de anii de glorie ai lui Traian Băsescu, în care tirania era la ea acasă, ne putem aminti la fel de bine și faptul că fostul președinte, totuși, nu a băgat țara într-o astfel de criză. Iohannis nu numai că își arată indiferența față de oamenii care au rămas neplătiți, dar insistă ca același lucru să li se mai întâmple altor mii de oameni.

Sigur, nu toți pot da meditații pentru a se întreține, așa că președintelui nu îi pasă.

După apelul premierului, președintele a considerat că este de bun augur să spună tare și răspicat că nu va numi niciodată miniștri în Guvern. Desigur că a mers pe varianta: Nu este Constituțional – de parcă președintele a uitat cum chiar el, ieri, a încălcat Constituția refuzând a doua propunere pentru ministerele vacante.

Cel mai probabil că acest conflict între palate va fi tranșat de Curtea Constituțională, deoarece avem un președinte sfidător și nepăsător.

În zadar îi va adeuce cineva argumente acetui om care se crede domn în țara noastră. Desigur că el are dreptate. Este un domn pus, dar nu de noi și cum România nu este țara lui, desigur că nici interes pentru români nu are. Ar fi culmea ca un neamț să iubească acest popor când tot ce vor nemții este mai pună și ei mâna pe ceva din țara asta, de parcă nu ar fi destul de vândută.

Cât despre Iohannis, numai de bine. Avem un președinte care nu are nicio legătură cu medierea sau cu ceea ce ar trebui să facă, cu adevărat, pentru a fi, în primul rând, uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via