Barna intră peste Iohannis

Dan Barna, candidatul la prezidențiale al Alianței 2020, adică USR-PLUS, a declarat că își va începe campania electorală cu o zi înainte, chiar în fieful electoral al lui Klaus Iohannis, adică la Sibiu.

„Este o lupta pentru poziția a doua, sunt foarte optimist că o să fiu în turul 2 alături de candidatul PNL. De luni o să încep turneul în țară. Am fost două săptămâni în Diaspora. Vineri la Sibiu îmi voi lansa programul de președinte, viziunea de țară. Toate acestea mă vor duce în turul 2”, a zis Barna, marți, la Parlament.

Întrebat dacă este o provocare pentru Klaus Iohannis faptul că își lansează viziunea de țară la Sibiu, Barna a zis zâmbind: `Este orașul meu și vreau să încep campania de acasă. Fiecare ne luăm energia de unde ne-am născut. Este într-adevar un element simpatic, ca ambii candidați în turul 2 să fie din Sibiu, e interesant”, a zis Barna.

La fel de interesant este și faptul că Dan Barna deja se vede în turul 2, chiar dacă pentru el nu există această siguranță, însă această trufie ar putea să-l doboare pentru că președintele în funcție nu va sta cu mâinile în sân când vine vorba de binele propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via