Oamenii care tăiau pensii, salarii și drepturi, vor să revină la guvernare

Poate că este adevărat că memoria colectivă este scurtă, dar mulți își amintesc anul 2010 când PDL era la putere și tăia pensii, salarii, dreptul la tratamente și chiar alocațiile. Atunci, sute de mii de firme și milioane de oameni au rămas pe dinafară sub invocarea crizei financiare.

Acum, după 9 ani, dreapta, PNL și Cioloș vor să facă același lucru, mai ales că se preconizează o nouă criză financiră, care, din câte se pare, liberalilor le pică mănușă.

Măsurile de dreapta, așa cum s-a văzut de-a lungul timpului, sunt doar pentru marile corporații, restul oamenilor fiind pe dinafară. La fel ca Iohannis și liberalii au țara lor, țara lor plină de multinaționale. Cine lucrează în altă parte poate la fel de bine să moară de foame.

„În 2010-2012, când se tăiau pensii și salarii, când creștea TVA, iar sute de mii de firme dădeau faliment și milioane de români mergeau în șomaj, eram oprit pe stradă de diverși cetățeni care aproape mă implorau: „Faceți ceva să-l dați jos pe Boc, că nu mai putem!”. Încercam să-i liniștesc și le spuneam SĂ NU UITE când vor veni alegerile.

La fel în 2016, când oamenii îmi spuneau că „nu i-au ales pe tehnocrații care își bat joc de România”. Le spuneam SĂ NU UITE când vor avea puterea votului.

Astăzi, oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare. Cu același program: disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități si alte astfel de masuri „de dreapta”.

Vă spun, deci, același lucru: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT! În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! Nu vor mai da drumul la scaun!”, scrie Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via