Olguța Vasilescu dă de pământ cu Barna

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a luat cuvântul în plenul Parlamentului, luându-l peste picior pe liderul USR Dan Barna, căruia i-a reproșat că nu are niciun program de guvernare.

Vasilescu l-a taxat pe liderul USR pentru gafa făcută recent când a auzit versurile din poezia „Munții noștri” a lui Octavian Goga, acesta spunând că aparțin unui „cântec de jale, dar de pe la 1800”.

„Programul nostru de guvernare, domnule Barna, există. Pot să-l pipăi și să urlu, este. Acum să știți că am citat din Tudor Arghezi, ca să nu vă duceți iară în folclor. Al dumneavoastră este sublim, dar lipsește cu desăvârșire. Acum am citat din Caragiale, ca să nu vă duceți iară pe la 1800. Mă uimește, de asemenea, tupeul cu care vorbiți dumneavoastră despre securiști. Păi tocmai ce aflarăm că aveți un membru marcant de partid care și-a turnat rudele la Securitate. Urât! Mai vorbiți despre hoți și infractori, când în prea-curatul și prea-cinstitul dvs partid ați ajuns să vă acuzați unul pe altul că vă furați voturile între voi”, a spus Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via