Fără penali încalcă legea cultivând canabis

Unul dintre membrii vocali ai #rezist din Iași a ajuns pe mâna anchetatorilor. Oamenii care strigă ca din gură de șarpe Fără Penali, fac lucruri penale, cam așa stă treaba cu ipocrizia acestor omuleți care rezistă, cel mai probabil, intemperiilor de vreme rea.

Unul dintre obișnuiții protestelor din centrul Iașului a fost luat în vizor de anchetatori. Recent, polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au descins în casa acestuia. După primirea unor informații, anchetatorii de la Antidrog au efectuat percheziții, finalizate spre miezul nopții.

„La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T. Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc”, au precizat procurorii DIICOT. „În fapt s-a reținut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, județul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere (construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic), o plantație ilicită de cannabis de tip indoor, constituită din mai multe plante de cannabis, în scopulrecoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescente), droguri destinate atât comercializării, cât și consumului personal”, au mai precizat procurorii conform bzi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via