FDI va fi oprit de liberali. Primarii în pericol să nu mai primească bani de proiecte

Liberalii au promis multe: tăieri de salarii, impozitarea pensiilor, alte impozitări în mediul IT, dar și desființarea Fondului de Dezvoltare și Investiții. Fond care susține primăriile din mediul rural. Dacă lucrurile stau așa cum au anunțat liberalii cu o totală nepăsare, localitățile din mediul rural vor avea mult de suferit

Un lider social-democrat face un apel public către politicienii din celelalte partide, cărora le cere să se opună planurilor anunțate de Ludovic Orban, de a desființa Fondul de Dezvoltare și Investiții. Este vorba despre președintele PSD Timiș, Călin Dobra, care susține că, doar la nivelul județului Timiș, primari de la toate partidele au depus un număr de 120 proiecte de investiții care urmau să fie finanțate prin FDI, finanțarea fiind deja fiind asigurată de Guvernul Dăncilă.

”În calitate de președinte al Consiliului Județean Timiș, fac un apel public către toți liderii politici din Timiș să protesteze față de oprirea finanțărilor prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. Primii loviți sunt primarii și cetățenii din mediul rural. Deși s-au primit asigurări că nu se va trece la niciun fel de tăieri, iată că premierul desemnat le-a transmis senin primarilor că va desființa FDI”, a precizat Călin Dobra, într-o declarație postată pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via