Ambasada Suediei în România își permite să jignească un europarlamentar român. Liviu Pleșoianu le dă replica

Ambasada Suediei la București  a devenit un fel de fițuică ieftină care face mișto, pe românește, de politicienii români. De parcă ar fi de la vreo instituție lingvistică de renume, cei de la ambasadă au început să taxeze greșelilele politicienilor – probabil au uitat, scăpare, de Iohannis.

Europarlamentarul Maria Grapini a gafat și a scris „Tela Viv” pentru a numi cel mai important centru economic al Israelului. Greșeală pe care, domnilor ziariști, autocorectul o face, mama lui, că nu prea se pricepe la corectură.Ambasada Suediei la București o taxează și îi transmite salutări din ”Kise Leff”.”Salutări din Kise Leff!

Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00.”, arată Ambasada Suediei.

Pentru această nesimțire, deputatul Liviu Pleșoianu îi cere Ambasadorului să plece acasă.

“Dacă am avea ministru de Externe, mâine dimineață ar fi convocat ambasadorul Suediei și ar fi trimis acasă! Mie mi-e foarte #SCÂRBĂ de Ambasada Suediei la București! Consider că acolo activează niște #NESIMȚIȚI cu un comportament absolut inacceptabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via