Orban nu schimbă miniștri care nu au trecut de comisie, timp în care, lui Ion Ștefan, i se solicită achitarea datoriei pentru casă, neachitată de 20 de ani

Domnul Orban a anunțat clar că nu renunță la nominalizările respinse, nici măcar la Ion Ștefan care nu și-a plătit taxele la stat pe cei 900 mp de casă pe care-i deține.

Astfel, Primăria Focşani îi solicită în mod public deputatului PNL de Vrancea, Ion Ştefan, propus ministru al Dezvoltării, să intre în legalitate şi să îşi achite în regim de urgenţă datoriile pentru casa de 910 metri pătraţi pe care o deţine.

Primăria Focşani a transmis un comunicat de presă în care afirmă că deputatul PNL Ion Ştefan a păgubit bugetul local al municipiului cu o sumă imensă, neachitându-şi impozitul pentru casa pe care o deţine în suprafaţă de 910 metri pătraţi.

”Pus în faţa evidenţelor, «deputatul Grindă» a recunoscut cu jumătate de gură că a încălcat legea aproape 20 ani şi a păgubit bugetul local al Municipiului Focşani cu peste jumătate de miliard de lei vechi. (…) În aceste condiţii, solicităm în mod public domnului «deputat Grindă» să intre în legalitate şi să îşi achite în regim de urgenţă datoriile, aşa cum fac zeci de mii de focşăneni”, se arată în comunicatul Primăriei Focşani, semnat de Biroul de presă, conform news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via